Inschrijvingen zomervakantie

Vrijdag 8 mei, gaan om 18 uur de inschrijvingen van de zomervakantie bij Popsjot van start. Voor de inschrijvingen van start gaan mailen wij graag nog eens wat extra informatie door samen met enkele praktische richtlijnen.

 

De komende zomervakantie zal een uitzonderlijke vakantie worden, dat weet iedereen. De Nationale veiligheidscel zal pas richtlijnen communiceren over jeugdactiviteiten en jeugdwerk eind mei. Ondanks die onzekerheid neemt de stad zijn verantwoordelijkheid en start de inschrijvingsperiode komende vrijdag. Ook al betekent dit dat er mogelijk over enkele weken bijsturingen of – erger nog – afgelastingen dienen te gebeuren. 

 

Bij sommige activiteiten laten we uitzonderlijk wat minder kinderen toe op de deelnemerslijst. Zo is Popsjot zeker dat als de maatregelen bekend geraken, ook wij de veiligheid van ieder kind kunnen garanderen.

Is er een activiteit volzet? Schrijf je zeker en vast in op de reservelijst! Achteraf bekijkt Popsjot elke activiteit afzonderlijk. Volgens wat mogelijk is met de maatregelen trekken we het deelnemersaantal opnieuw op.

  

Enkele richtlijnen:

  • Maak op voorhand een Popsjotplanning van de zomervakantie. Dit kan gemakkelijk via de Popsjotfolder die in de Stadskrant zit.
  • Het heeft geen zin om op voorhand alle activiteiten op verschillende tabbladen open te zetten in je internetbrowser! Noteer dit op papier, die je bij je hebt op het moment van de inschrijvingen.
  • Zorg dat ieder kind al een account heeft op de website, zo verlies je geen extra tijd.
  • Op het moment van de inschrijvingen moet er onmiddellijk betaald worden, zorg ervoor dat je alles bij je hebt zodat je vlot kan betalen.

 

Al enkele jaren ondervinden we moeilijkheden met de website op het inschrijvingsmoment. Met de nieuwe website kozen we voor een systeem met een wachtrij. De Popsjotwebsite zal vrij te bezoeken zijn tot 17 uur. Tussen 17 uur en 18 uur zal iedereen in een virtuele wachtkamer geplaatst worden die met een klok aftelt tot 18 uur.

 

Om 18 uur krijgt iedereen aanwezig in de wachtkamer een willekeurig volgnummer. Daarna zal je toegang krijgen tot de website en kan je gemakkelijk je inschrijvingen maken. Iedereen die na 18 uur op de website komt wordt achteraan in de wachtrij geplaatst.

 

Indien er toch een activiteit niet meer kan doorgaan omwille van de maatregelen, zal je steeds op de hoogte gebracht worden via een persoonlijke mail. Daarna zal het inschrijvingsgeld van die activiteit volledig worden terugbetaald.

 

Wij hopen om jullie een gevulde zomervakantie aan te bieden, waar er met de nodige aanpassingen, kan worden gespeeld en gesport. 

 

Met vriendelijke groeten

Het Popsjot-team