Nieuwe website in aantocht!

Beste Popsjot-ouder

 

De vakantie is reeds halverwege en Popsjot draait op volle toeren.

Achter de schermen van Popsjot zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website. De huidige website dateert van 2012 en vertoont ouderdomsverschijnselen. Om in te spelen op de huidige knelpunten besloten we dat het tijd was om een nieuwe website te ontwikkelen.

Tijdens juli en augustus biedt Popsjot meer dan 3200 plekjes aan voor heel wat verschillende soorten activiteiten. Daarmee bereiken we meer dan 1000 kinderen en jongeren uit Poperinge.

In de toekomst willen we verder onze dienstverlening verhogen en de werking verbeteren. Een nieuwe website is hierbij de perfecte aanzet.  

Momenteel hebben we na 1 maand vakantie al meer dan 600 annulaties verwerkt. Heel wat ouders kregen al eens een berichtje met vrijgekomen plaatsen voor een activiteit, maar vaak is dit te laat of is de vakantieplanning reeds rond. De inschrijvingspiek, de onduidelijkheid rond reserveplaatsen en andere knelpunten zullen aangepakt worden met deze nieuwe website en dit samen met enkele wijzigingen in de manier van werken.

Daarnaast zijn we ook volop aan het programmeren aan de herfstvakantie. Dit aanbod komt samen met de nieuwe website online vanaf 27 augustus. De inschrijvingen voor de volgende schoolvakantie zullen dus verlopen via de nieuwe website.

Noteer alvast 12 september in je agenda. Dan gaan om 18 uur de inschrijvingen voor de herfstvakantie van start.

Wij zijn alvast trots om onze nieuwe website te mogen aankondigen!

 

Met vriendelijke groeten

Het popsjotteam