Nieuwsbericht: Nieuwe website

Beste Popsjot-ouder

 

Het einde van de vakantie komt in zicht en de nieuwe website krijgt stilaan zijn definitieve vorm. We houden je graag op de hoogte van de aanpassingen door de nieuwe website.

UiT-PAS                                                                                

Een van de wijzigingen in de website zal zijn dat we in de toekomst ook zullen werken met UiTPAS-punten. Per activiteit of kamp dat je bent ingeschreven kan je punten sparen. Deze punten kan je dan inwisselen voor verschillende voordelen. Dit kan bijvoorbeeld een gratis drankje zijn, of eens gratis gaan zwemmen. Haal je UiTPAS in een van onze stadsdiensten of in het Sociaal Huis.

Mensen met een beperkt inkomen kunnen genieten van een korting van 80% bij deelname aan een Popsjot activiteit, deze korting wordt automatisch berekend aan de hand van hun UiTPAS-kaart bij inschrijving aan een activiteit van Popsjot.

Mutualiteitsformulieren en fiscaal attesten                         

Met de komst van de nieuwe website zullen ook mutualiteitsformulieren automatisch ter beschikking gesteld worden. Vanaf de herfstvakantie kan dit dus na elke vakantie gewoon geraadpleegd worden op onze nieuwe website.

Wie nog geen mutualiteitsformulieren heeft aangevraagd voor deze zomervakantie, kan dit nog steeds doen. Alle aanvragen worden in september verwerkt en opgestuurd. Dit kan door een e-mail te sturen naar popsjot@poperinge.be.

Ook fiscaal attesten kan je steeds na afloop van elk jaar downloaden via onze nieuwe website. Deze kan je dan gemakkelijk toevoegen aan je aangifte van je personenbelasting.

Leeftijden                                                                            

In de toekomst zullen we gaan werken via een ander inschrijvingsmodule. Die zal vanaf je bent aangemeld kijken naar de leeftijd van uw kind via het rijksregisternummer. Zo kan je kind enkel deelnemen aan activiteiten waarop ze de aangegeven leeftijd hebben bereikt. Tot op heden kunnen we hier nog een halfjaar van af wijken, in de toekomst zal dit dus niet meer mogelijk zijn.

Elke aangemelde ouder kan dus steeds gemakkelijk filteren per kind, daarna krijg je steeds een volledig overzicht aan welke activiteiten u kind allemaal kan deelnemen.

 

 

Met vriendelijke groeten

Het Popsjotteam