Word medewerker!

Popsjot zoekt medewerkers!

Wil je meewerken aan Popsjot? Dan horen we het graag! Meewerken kan op verschillende manieren, afhankelijk volgens je leeftijd en eventuele diploma. 

We zetten het even op een rijtje: 

Meewerken als begeleider

Ben je 15 jaar of word je in de eerstvolgende vakantie 15 jaar, dan kan je aan de slag bij Popsjot!  De activiteiten en kampen worden voorbereid door lesgevers of Popsjotmedewerkers, maar voor de begeleiding van de kinderen worden extra begeleiders ingeschakeld.  Dit is soms een halve dag, een dag, of een kampje (zonder overnachtingen). De activiteiten worden telkens vergoed via een vrijwilligersvergoeding van €18,05 voor een halve dag of €36.11 voor een volledige dag. (Let op, een vrijwilligersvergoeding telt niet mee als vakantiejobloon, je kan een volledige periode vakantiejob doen, in combinatie met vrijwilligersvergoedingen)

Ben je graag bezig met kinderen en hang je graag de clown uit? Dan ben jij de persoon die we zoeken! 

Meewerken als lesgever

Ben je 18 jaar of ouder?  Dan kan je je kandidaat stellen als lesgever voor een van de kampen. Dit kan eender welk kamp zijn, volgens jouw interesses en kennis. Wil je de muzikale toer op met kinderen? Wil je kinderen techniek en wetenschap bijbrengen? Wil je een groep kleuters meenemen in de fantasiewereld van de gekste stripfiguren? Dan horen we het graag! 

Als lesgever sta je in voor de volledige inhoudelijke voorbereiding van het kamp: je maakt een planning voor de duur van het kamp, je bereidt alle activiteiten inhoudelijk voor. Het popsjotteam zorgt voor een geschikte locatie en het nodige gerief (in onderling overleg). 

De vergoeding gebeurt via een animatorcontract volgens je behaalde diploma of via het systeem van bijklussen (Let wel, deze inkomsten van een animatorcontract komen op je belastingsaangifte en worden bij je beroepsinkomsten geteld).